07.05.2021

  • Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην πόλη Πάφου, για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης, διενήργησαν το βράδυ που πέρασε μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Επαρχίας Πάφου.

  • Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, σε τρία υποστατικά, όπου μεταδιδόταν μουσική με τη χρήση συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, προκαλώντας οχληρία.

  • Λειτουργοί της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεως Εργασίας διαπίστωσαν ότι, δέκα πρόσωπα εργάζονταν στα υποστατικά κατά παράβαση της Νομοθεσίας για την αδήλωτη εργασία.

  • Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στα υποστατικά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν συνολικά 15 μεγάφωνα, τέσσερις συσκευές μετάδοσης μουσικής - mixer και δύο συσκευές μετάδοσης μουσικής - CD players.

13/08/19 12:55

Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην πόλη Πάφου, για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης, διενήργησαν το βράδυ που πέρασε μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Επαρχίας Πάφου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, τα μέλη της Αστυνομίας...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook