18.05.2021

  • Ασφαλώς, η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου βρίσκεται στο επίκεντρο κατακλυσμιαίων ανακατατάξεων, με τη μικρή Κύπρο σε ρόλο μεγάλου γεωπολιτικού παίκτη.

  • Είναι γεγονός πως σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον τρόπο που λειτουργεί έχει σοβαρές αδυναμίες που εμποδίζουν τη δημιουργία της Ένωσης που θέλουμε και οραματιζόμαστε.

  • Τα ενεργειακά και η επείγουσα ανάγκη για εδραίωση της πολιτικής σταθερότητας στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή, βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού του τεράστιου ενδιαφέροντος των μεγάλων δυνάμεων για τα τεκταινόμενα στην ευρύτερη γειτονιά μας.

  • Τουναντίον, θα πρέπει να χαλυβδώνουν την πίστη μας για συνεχή - συνειδητή προσπάθεια, ώστε μια μέρα να φτιάξουμε την Ευρώπη των ονείρων μας, συνειδητοποιώντας πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό σπίτι των ευρωπαϊκών λαών.

26/05/19 18:12

Με τη δύναμη της ψήφου μας για μια νέα αρχή!

Είναι γεγονός πως σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον τρόπο που λειτουργεί έχει σοβαρές αδυναμίες που εμποδίζουν τη δημιουργία της Ένωσης που θέλουμε και οραματιζόμαστε. Ωστόσο, αυτές οι αδυναμίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνουν να αποστρεφόμαστε την Ευρώπη και κάθε...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook