15.05.2021

  • Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της οδού Ανεξαρτησίας Κρίστης Δημητρίου, ανέφερε ότι όλοι οι καταστηματάρχες ανά το παγκύπριο είναι έτοιμοι για την επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

  • Μετά από τέσσερις βδομάδες, επαναλειτουργεί αύριο το λιανικό εμπόριο με τους καταστηματάρχες να καλούν τους πολίτες να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές που θα προσφέρονται.

  • Ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών τόνισε δε ότι από πλευράς καταστηματαρχών θα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για περιορισμό της πανδημίας και κάλεσε τους καταναλωτές να πράξουν το ίδιο.

  • Να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση, να επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή.

07/02/21 16:04

Με χαμηλές τιμές η επαναλειτουργία των καταστημάτων στη Λεμεσό

Με μεγάλες εκπτώσεις ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους καταναλωτές οι καταστηματάρχες στη Λεμεσό. Μετά από τέσσερις βδομάδες, επαναλειτουργεί αύριο το λιανικό εμπόριο με τους καταστηματάρχες να καλούν τους πολίτες να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές που θα προσφέρονται. Σε...

rikNews ·

Με χαμηλές τιμές η επαναλειτουργία των καταστημάτων στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook