31.07.2021

  • Δίνοντας το έναυσμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων που θα διαρκέσουν ως την 30ή Αυγούστου, ο σοσιαλιστής αρχηγός του Κράτους επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησής του ότι η βλάβη προκλήθηκε εξαιτίας ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης.

  • Υπεύθυνος είναι ο βορειοαμερικανικός ιμπεριαλισμός, που έχει απελπιστεί από τις ήττες του στη Βενεζουέλα, είπε ο Μαδούρο κατά τη διάρκεια ομιλίας του που αναμεταδόθηκε από την κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση της χώρας.

  • Προβλήματα υπήρξαν και στις 23 Πολιτείες της Βενεζουέλας, σύμφωνα με χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

  • Από τη δική της πλευρά, η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα γενικά αποδίδει τις διακοπές του ρεύματος στην ανικανότητα, την έλλειψη συντήρησης και τη διαφθορά της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο.

25/07/19 06:39

Μαδούρο: Οι ΗΠΑ πίσω από τη διακοπή της ηλεκτροδότης

Δίνοντας το έναυσμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων που θα διαρκέσουν ως την 30ή Αυγούστου, ο σοσιαλιστής αρχηγός του Κράτους επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησής του ότι η βλάβη προκλήθηκε εξαιτίας «ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης». Υπεύθυνος «είναι ο βορειοαμερικανικός...

rikNews ·

Μαδούρο: Οι ΗΠΑ πίσω από τη διακοπή της ηλεκτροδότης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook