15.05.2021

  • Ρουσφετολογία και οικονομία ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο με φόντο τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου Τσίπρας και Μητσοτάκης παίζουν τα ρέστα τους, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την εκλογική τους δύναμη.

  • Η μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία έχει πλέον μεταφέρει τη συζήτηση στον αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταφέρει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

  • Εμφύλιος στο ΚΙΝΑΛ Η απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγή, Φώφης Γεννηματά, να αποβάλει από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον πρώην Πρόεδρο και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προκάλεσε έντονους τριγμούς.

  • Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, οι σεισμικές δονήσεις είναι ασταμάτητες τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις αποκαλύψεις για προσλήψεις συγγενών και φίλων των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

09/06/19 18:13

Μάχες σε τρία επίπεδα

Ρουσφετολογία και οικονομία ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο με φόντο τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου Τσίπρας και Μητσοτάκης παίζουν τα ρέστα τους, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την εκλογική τους δύναμη. Στο ΚΙΝΑΛ η ρήξη Γεννηματά - Βενιζέλου προκαλεί τριγμούς....

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook