11.05.2021

  • Αφήνουμε το μείγμα μας σκεπασμένο με μεμβράνη στην άκρη, για τουλάχιστον ένα μισάωρο, να φουσκώσει.

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαςκαι τα ανακατεύουμε καλά.

  • Ζεσταίνουμε το λάδι μας και με την βοήθεια ενός κουταλιού, αφού πρώτα το βουτήξουμε σε κρύο νερό, κόβουμε κομματάκια της ζύμης και τηγανίζουμε τους λουκουμάδες μας.

08/01/20 15:41

Λουκουμάδες με άρωμα πορτοκάλι

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα μας σκεπασμένο με μεμβράνη στην άκρη, για τουλάχιστον ένα μισάωρο, να φουσκώσει. Ζεσταίνουμε το λάδι μας και με την βοήθεια ενός κουταλιού, αφού πρώτα το βουτήξουμε σε κρύο νερό, κόβουμε κομματάκια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook