-
Προσθέτουμε σιγά-σιγά και το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε με σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
-
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα το γάλα, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το αλάτι.
-
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 2 ώρες.
-
Μόλις είναι έτοιμη θα αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι και τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά να ψηθεί.
Λαχταριστές κρέπες red velvet
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Λαχταριστές κρέπες red velvet
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα το γάλα, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το αλάτι. Προσθέτουμε σιγά-σιγά και το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε με σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη...