26.10.2021

  • Αύριο Τρίτη η Ομάδα μας θ’ αντιμετωπίσει την Δόξα στο Μακάρειο στάδιο ωστόσο το ενδιαφέρον μας στρέφεται περισσότερο στην σύσκεψη των μεγαλομετόχων της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (7/1).

  • Ο Πρόδρομος Πετρίδηςθα ενημερώσει τους μεγαλομέτοχους στη σύσκεψη για την γενικότερη κατάσταση, αγωνιστική και οικονομική και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους κυρίως για την διαχείριση της πολύ κακής οικονομικής κατάστασης.

  • Οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας Δύο εταιρείες ουκρανικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, ηMetin Enterprises Limitedκαι ηKaldyn Assets Limitedκατέχουν από 8.50% των μετοχών.

  • Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας monoapoel φέρνουν μετόχους, οι οποίοι υπηρέτησαν ξανά το ΑΠΟΕΛ, να είναι έτοιμοι να αναλάβουν την διοίκηση της Εταιρείας.

04/01/21 21:44

Κρίσιμη η σύσκεψη με τους μετόχους

Αύριο Τρίτη η Ομάδα μας θ’ αντιμετωπίσει την Δόξα στο Μακάρειο στάδιο ωστόσο το ενδιαφέρον μας στρέφεται περισσότερο στην σύσκεψη των μεγαλομετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (7/1). Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα ενημερώσει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Κρίσιμη η σύσκεψη με τους μετόχους

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook