15.05.2021

  • Αλατίζουμε και σοτάρουμε για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.

  • Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε δόσεις στο μπλέντερ και πολτοποιούμε το μείγμα μέχρι να γίνει κρέμα, το μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά.

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη ώστε να αφρατέψει λίγο.

30/11/19 01:01

Kρεμώδης σούπα με μπρόκολο, πράσα, πατάτες και μπαχαρικά

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και βάζουμε τα πράσα. Αλατίζουμε και σοτάρουμε για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτουμε το ζωμό και τις πατάτες. Βράζουμε για δέκα λεπτά και ρίχνουμε το μπρόκολο. Καρυκεύουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook