16.05.2021

  • Σε ό,τι αφορά το άλλο μεγάλο θέατρο της Λεμεσού, το Ριάλτο, η Γενική Διευθύντρια του, Γεωργία Ντέτσερ δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η επαναλειτουργία του με 50 άτομα θεατές οφείλεται καθαρά σε θέμα συγκυριών.

  • Σημείωσε ότι τα θέατρα δεν μπορούν μέσα σε λίγες μέρες να επαναλειτουργούν όπως μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο, γιατί υπάρχουν παραστάσεις που ακυρώθηκαν, χρειάζονται πρόβες, διαφήμιση και προπώληση εισιτηρίων.

  • Το θέατρο Ριάλτο ανοίγει και πάλι αυλαία, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, με την παράσταση Λάμπρος της Μυρτούς Παπαχριστοφόρου.

  • Η παράσταση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος FlashArt του Θεάτρου Ριάλτο, θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία μέχρι 50 θεατών και ταυτόχρονη μετάδοση σε Live Streaming.

08/02/21 18:59

Κλειστό παραμένει το Παττίχειο, με θεατές και διαδικτυακά επαναλειτουργεί το Ριάλτο

Είναι αδύνατη η επαναλειτουργία του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου, των 700 και πλέον θέσεων, με μόνο 50 θεατές, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του, Βάσος Αργυρίδης, προσθέτοντας ότι το θέμα των μεγάλων θεάτρων τέθηκε την Παρασκευή σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Υπουργείου...

rikNews ·

Κλειστό παραμένει το Παττίχειο, με θεατές και διαδικτυακά επαναλειτουργεί το Ριάλτο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook