16.05.2021

  • Τείνει να πάρει διαστάσεις τάσης: Προσφάτως, έκλεψαν από το Deutsches Museum Nordschleswig στο Σέντερμποργκ της Δανίας περίπου 20 αντικείμενα Ναζί, συμπεριλαμβανομένης μιας στολής SS και μιας ενδυμασίας μέλους της Νεολαίας του Χίτλερ.

  • Πρόκειται για την τελευταία μιας σειράς κλοπών σε Πολεμικά Μουσεία σε όλη την Ευρώπη, στις οποίες ο στόχος των κλεφτών είναι αντικείμενα που σχετίζονται με το ναζιστικό καθεστώς.

  • Οι κλέφτες μοιάζει να έβαλαν συγκεκριμένα στον στόχο γερμανικά αντικείμενα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου - ιδιαιτέρως των Waffen SS - αδιαφορώντας για αντικείμενα που συνδέονται με τις δυνάμεις των Συμμάχων.

  • Για τον ίδιο λόγο, το Overloon War Museum επιστρέφει νωρίτερα του προγραμματισμένου το Βιβλίο των Νεκρών από το Αουσβιτς στο Netherlands Institute for War Documentation του Αμστερνταμ, από το οποίο το είχε δανειστεί.

09/11/20 12:14

Κλέβουν αντικείμενα των Ναζί από μουσεία

Τείνει να πάρει διαστάσεις τάσης: Προσφάτως, έκλεψαν από το Deutsches Museum Nordschleswig στο Σέντερμποργκ της Δανίας περίπου 20 αντικείμενα Ναζί, συμπεριλαμβανομένης μιας στολής SS και μιας ενδυμασίας μέλους της Νεολαίας του Χίτλερ. Πρόκειται για την τελευταία μιας σειράς...

rikNews ·

Κλέβουν αντικείμενα των Ναζί από μουσεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook