15.05.2021

  • Σε δηλώσεις μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι συζήτησαν την κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά την καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού από την πλειοψηφία της Βουλής.

  • Πρόσθεσε ότι αποδεκτή είναι και η αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ότι η ευθύνη για εξεύρεση λύσεων ανήκει στην Κυβέρνηση.

  • Πρόσθεσε ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων επί των βασικών αρχών που το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι πρέπει να περιληφθούν στον προϋπολογισμό του κράτους και που αφορούν τους εργαζομένους, τους χαμηλοεισοδηματίες και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις τράπεζες.

  • Ο κύριος Νεοφύτου επεσήμανε ότι η δημοκρατία χρειάζεται τις διαφορετικές απόψεις, χωρίς όμως να προκαλείται διχαστικό κλίμα.

18/12/20 13:55

Κυπριανού και Νεοφύτου συμφωνούν ότι θα πρέπει να αποφευχθούν οι περιπέτειες για τον τόπο

Σε δηλώσεις μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι συζήτησαν την κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά την καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού από την πλειοψηφία της Βουλής. Πρόσθεσε ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων επί των βασικών...

rikNews ·

Κυπριανού και Νεοφύτου συμφωνούν ότι θα πρέπει να αποφευχθούν οι περιπέτειες για τον τόπο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook