15.05.2021

  • Σολίστ του εκτοπίσματος του Κυπριανού Κατσαρή και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη φιλοξενεί η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε προσεχείς συναυλίες της σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου.

  • Στο μεταξύ την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η Ορχήστρα δίνει την τελευταία συναυλία του κύκλου Κύπρος και Βιέννη στη Λεμεσό.

  • Με τη συμπλήρωση φέτος 250 χρόνων από τη γέννηση του Ludwig van Beethoven, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα διανύσει ένα πλήρη κύκλο συναυλιών – αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη.

  • Στην εναρκτήρια συναυλία, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, το μουσικόφιλο κοινό μπορεί να απολαύει την αξεπέραστη δεξιότητα του διεθνώς διακεκριμένου πιανίστα, Κυπριανού Κατσαρή, καθώς διαλέγεται με το πιο κλασικό κονσέρτο για πιάνο του Beethoven, το πρώτο.

17/01/20 10:37

Κατσαρής και Πρωτοψάλτη μαγεύουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Σολίστ του εκτοπίσματος του Κυπριανού Κατσαρή και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη φιλοξενεί η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε προσεχείς συναυλίες της σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Στο μεταξύ την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η Ορχήστρα δίνει την...

rikNews ·

Κατσαρής και Πρωτοψάλτη μαγεύουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook