16.05.2021

  • Η πρώτη του συνάντηση, στο μέγαρο Κυρηνάλιο, θα πραγματοποιηθεί με τους προέδρους της βουλής και της Γερουσίας και η τελευταία, την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα , με τους εκπροσώπους του Κινήματος Πέντε Αστέρων.

  • Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σύντομα ο αριθμός των μελών της πρόκειται να αυξηθεί, με την προσχώρηση άλλων δυο πρώην μελών της Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι.

  • Διαφορετικά, μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία των Πέντε Αστέρων με την κεντροαριστερά, την Ιταλική Αριστερά και διάφορα κεντρώα μέλη του κοινοβουλίου, αλλά με επιλογή νέου πρωθυπουργού.

  • Για να υπάρξει, όμως, η απαιτούμενη σταθερότητα και ασφάλεια κατά τις διάφορες ψηφοφορίες, ο Κόντε θα πρέπει να καταφέρει να στρατολογήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τουλάχιστον άλλα πέντε με έξι μέλη της Γερουσίας.

27/01/21 17:09

Ιταλία: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκινά σήμερα διαβουλεύσεις για υπέρβαση της κρίσης

Η πρώτη του συνάντηση, στο μέγαρο Κυρηνάλιο, θα πραγματοποιηθεί με τους προέδρους της βουλής και της Γερουσίας και η τελευταία, την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα , με τους εκπροσώπους του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Το κύριο ζητούμενο στη φάση αυτή είναι να εξακριβωθεί αν...

rikNews ·

Ιταλία: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκινά σήμερα διαβουλεύσεις για υπέρβαση της κρίσης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook