31.07.2021

  • Ανέφερε ότι στόχος είναι να συνεχίσουμε τη σταθερότητα και την αμυντική μας συνεργασία και την ασφάλεια της περιοχής μας και προσέθεσε είμαι πεπεισμένος ότι αυτές οι συναντήσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις διμερείς μας σχέσεις.

  • Μέσω μιας δημιουργικής διπλωματίας και με άλλες χώρες της περιοχής θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον τους στην περιοχή μας σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασκενάζι.

  • Περαιτέρω είπε πως ως υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ πιστεύει πάρα πολύ στη διπλωματία και στην τριγωνική συνεργασία για το καλό της περιοχής και ιδιαίτερα για το Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Με αυτό τον τρόπο, επισήμανε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, θα μπορέσουμε να οδηγηθούμε σε μια ευημερία, ειρήνη και σε μια ειλικρινή και καλή σχέση ανάμεσα μας.

27/10/20 15:59

Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Να συνεχίσουμε τη σταθερότητα, αμυντική συνεργασία και ασφάλεια της περιοχής

Ανέφερε ότι στόχος είναι «να συνεχίσουμε τη σταθερότητα και την αμυντική μας συνεργασία και την ασφάλεια της περιοχής μας» και προσέθεσε «είμαι πεπεισμένος ότι αυτές οι συναντήσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις διμερείς μας σχέσεις». «Μέσω μιας δημιουργικής διπλωματίας...

rikNews ·

Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Να συνεχίσουμε τη σταθερότητα, αμυντική συνεργασία και ασφάλεια της περιοχής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook