13.05.2021

  • Όπως όλα τα φάρμακα, σημειώνεται, κανένα εμβόλιο δεν είναι απολύτως αποτελεσματικό και χρειάζονται λίγες εβδομάδες μετά το εμβόλιο για τη δημιουργία προστασίας από τον οργανισμό.

  • Ορισμένα άτομα, συνεχίζει η ανακοίνωση, ενδέχεται να προσβληθούν από COVID-19 παρά το γεγονός ότι έχουν εμβολιαστεί, ωστόσο ο εμβολιασμός θα μειώσει τη σοβαρότητα της τυχόν λοίμωξης.

  • Τονίζεται ότι, απαιτείται εμβολιασμός και με τις δύο (2) δόσεις εμβολίου για να μειωθεί η πιθανότητα ένα άτομο να νοσήσει σοβαρά ή να πεθάνει.

  • Γι’ αυτό ακόμη, αναφέρεται, και μετά τον εμβολιασμό το άτομο πρέπει να συνεχίσει να εφαρμόζει τις συνήθεις πρακτικές ατομικής καθαριότητας και προστασίας, όπως συχνό πλύσιμο των χεριών, διατήρηση κοινωνικής απόστασης και χρήση μάσκας προσώπου.

09/02/21 13:34

Υπουργείο Υγείας: Πληροφορίες προς εμβολιαζόμενους για εμβόλιο AstraZeneca

Το Υπουργείο Υγείας με ανακοίνωση του, δίνει γενικές πληροφορίες προς τους εμβολιαζόμενους σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca επισημαίνοντας ότι εμβολιασμός COVID-19 μειώνει τον κίνδυνο προσβολής ενός ατόμου από τον ιό SARS-CoV-2 ο οποίος προκαλεί τη νόσο COVID-19. Όπως...

rikNews ·

Υπουργείο Υγείας: Πληροφορίες προς εμβολιαζόμενους για εμβόλιο AstraZeneca

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook