05.10.2022

  • Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσθεσε, την ερχόμενη Πέμπτη θα βρίσκεται στην Κύπρο ο Βρετανος Υπουργός Εξωτερικών, ενώ το Σάββατο αναμένεται στο νησί και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας.

  • Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται και η επίσκεψη του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ.

  • Τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να ξεπεραστούν οι περιορισμοί, δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο, η πενταμερής να πραγματοποιηθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος.

  • Τόνισε ότι η εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη διαδικασία είναι πολύ σημαντική, σε μία περίοδο κατά την οποία η Αγκυρα έχει διαμηνύσει πως επιθυμεί στενότερες σχέσεις με τις Βρυξέλλες.

02/02/21 08:39

ΥΠΕΞ:Την πρώτη βδομάδα Μαρτίου κατά πάσα πιθανότητα η πενταμερής

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Χριστοδουλίδης είπε ότι γίνονται συζητήσεις επί συγκεκριμένων ημερομηνιών, ωστόσο απομένει να διαφανεί, πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που προκύπτουν λόγω των περιορισμών που έχουν θέσει οι Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της...

rikNews ·

ΥΠΕΞ:Την πρώτη βδομάδα Μαρτίου κατά πάσα πιθανότητα η πενταμερής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook