15.05.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Υπολείπονται 120 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερό ώστε να έχουμε υπερχείλιση στο φράγμα τουΑσπρόκρεμμου, σύμφωνα με τονΑ Τεχνικό Μηχανικό του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, Φαίδρο Ρουσσή.Λόγω των ανέμων το νερό περνά από το σημείο της υπερχείλισης.

  • Στην Επαρχία Πάφου, έχουν ήδη υπερχειλίσει τα φράγματα του Πωμού, του Μαυροκόλυμπου, της Αρμίνου, της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και της Αργάκας.

  • Τις τελευταίες ημέρες, στην περιοχή του υδατοφράκτη σπεύδουν εκατοντάδες επισκεπτών για να απολαύσουν το σπάνιο θέαμα.

  • Πρόσθεσε ότι αυτό είχε συμβεί ξανά το 1988, το 1989, το 2004 και το 2012.

05/03/19 13:38

Υπερχειλίζει ο Ασπρόκρεμμος. ΦΩΤΟ

Αρχίζει να υπερχιλίζει από σήμερα το μεσημέρι το φράγμα του Ασπρόκρεμμου. Χαρακτηριστικές οι φώτο του φίλου μας Χρήστου Ζαβρού. Το φράγμα είναι χωρητικότητας 52,375 εκ. κυβικών μέτρων (ΕΚΜ).Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Υπερχειλίζει ο Ασπρόκρεμμος. ΦΩΤΟ

filoksenos.blogspot.com

Δείτε φωτορεπορτάζ από το φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο

Υπολείπονται 120 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερό ώστε να έχουμε υπερχείλιση στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου, σύμφωνα με τον Α Τεχνικό Μηχανικό του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, Φαίδρο Ρουσσή. Λόγω των ανέμων το νερό περνά από το σημείο της υπερχείλισης. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Δείτε φωτορεπορτάζ από το φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο

filoksenos.blogspot.com

Υπερχείλισε το φράγμα του Ασπρόκρεμμου

Τις τελευταίες ημέρες, στην περιοχή του υδατοφράκτη σπεύδουν εκατοντάδες επισκεπτών για να απολαύσουν το σπάνιο θέαμα. Είναι η πέμπτη φορά που υπερχειλίζει το φράγμα του Ασπρόκρεμμου από την ημέρα κατασκευής του, στη δεκαετία του 80, όπως δήλωσε στο ΡΙΚ η αναπληρώτρια διευθύντρια...

rikNews ·

Υπερχείλισε το φράγμα του Ασπρόκρεμμου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook