11.05.2021

  • Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν τη βαθιά ανησυχία τους μετά την καταδίκη του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, καλώντας τη Μόσχα να τον απελευθερώσει αμέσως και χωρίς προϋποθέσεις.

  • Από το Βερολίνο, ο Γερμανός ομολόγός του, Χάικο Μάας, χαρακτήρισε πλήγμα στο κράτος δικαίου την καταδίκη του Ναβάλνι σε φυλάκιση 3,5 ετών και ζήτησε την αποφυλάκισή του.

  • Την αποφυλάκιση του Ρώσου μπλόγκερ, καθώς επίσης και όλων των ειρηνικών διαδηλωτών και των δημοσιογράφων που συνελήφθησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ζήτησε και η Βρετανία μέσω του Υπουργού Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ.

  • Ο διάλογος μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας είναι πλέον εφικτός μόνο μέσω της γλώσσας των κυρώσεων, είπε ο Υπουργός Εξωτερικών Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις.

02/02/21 22:11

ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία ζητούν την απελευθέρωση του Ναβάλνι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν τη «βαθιά ανησυχία» τους μετά την καταδίκη του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, καλώντας τη Μόσχα να τον απελευθερώσει «αμέσως και χωρίς προϋποθέσεις». «Μολονότι συνεργαζόμαστε με τη Ρωσία για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των ΗΠΑ, θα...

rikNews ·

ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία ζητούν την απελευθέρωση του Ναβάλνι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook