15.05.2021

  • Το Υπουργείο Άμυνας, επισήμανε ο κ. Αγγελίδης, ως σημαντικός εργοδότης και καταναλωτής φυσικών πόρων, αναγνωρίζει τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές του ευθύνες, καθώς και τη σημασία μιας σταθερής πολιτικής για το περιβάλλον και την ενέργεια.

  • Ενημέρωσε τους συνέδρους ότι τον Δεκέμβριο του 2005 δημιουργήθηκε η Περιβαλλοντική Επιτροπή του Υπουργείου Άμυνας, η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2006, την Περιβαλλοντική Πολιτική στον τομέα της άμυνας.

  • Η δέσμευση του Υπουργείου για να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη βιώσιμη διαχείριση του περιβάλλοντος και της ενέργειας, παρουσιάζεται στην περιβαλλοντική του πολιτική, μέσω του Περιβαλλοντικού Στρατηγικού Σχεδίου, ανέφερε.

  • Η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων, συμπεριλαμβανομένου των ενεργειακών, είναι ζωτικής σημασίας από μόνη της, αλλά και απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της Εθνικής Φρουράς και όλου του αμυντικού μηχανισμού, σημείωσε ο Υπουργός Άμυνας.

26/02/19 14:46

Υπ. Άμυνας: Ζωτικής σημασίας η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, στο χαιρετισμό το ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στην σημασία του φόρουμ διαβούλευσης. Το συνέδριο, είπε, ««διοργανώνεται στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Φόρουμ Διαβούλευσης για τη βιώσιμη ενέργεια στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, που...

rikNews ·

Υπ. Άμυνας: Ζωτικής σημασίας η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook