-
Σε μια κατσαρόλα,που έχουμε τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
-
Σοτάρουμε τα πράσα και το σκόρδο για 8-10 λεπτά.
-
Τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο.
-
Προσθέτουμε και το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Ιδιαίτερη μανιταρόσουπα με άγρια μανιτάρια
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ιδιαίτερη μανιταρόσουπα με άγρια μανιτάρια
Σε μια κατσαρόλα, που έχουμε τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Σοτάρουμε όλα τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε...