15.06.2021

  • Αναφέρει ότι παράλληλα, αισθανόμαστε ότι εκπροσωπούμε έναν από τους σημαντικότερους πολιτισμικούς θεσμούς του τόπου και ότι, σε τέτοιες περιόδους κρίσης, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο και να προάγουμε την τέχνη της μουσικής.

  • Συγκεκριμένα, η Ακαδημία ΣΟΝΚ έχει ήδη υιοθετήσει την εξ αποστάσεως διδασκαλία έτσι ώστε τα παιδιά να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους καθηγητές τους από το σπίτι.

  • Ενώ η επαγγελματική μας Ορχήστρα έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά της και έχει χωριστεί σε μικρά σύνολα με απώτερο στόχο την βιντεογράφηση υλικού, το οποίο θα θέλαμε να διαθέσουμε στο κοινό μας διαδικτυακά.

  • Το σπίτι της Ορχήστρας, το θέατρο Παλλάς, έχει απολυμανθεί από επαγγελματικό συνεργείο για την προστασία του προσωπικού.

18/03/20 19:17

Οι Συμφωνικές Ορχήστρες Κύπρου δεν θα πραγματοποιούν συναυλίες

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου δεν θα πραγματοποιούν συναυλίες για όσο χρόνο διαρκέσει η παρούσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της εξάπλωσης και στη χώρα μας του νέου κορωνοϊού ενώ βιντεογραφημένα μουσικά στιγμιότυπα θα διοχετευτούν διαδικτυακά...

rikNews ·

Οι Συμφωνικές Ορχήστρες Κύπρου δεν θα πραγματοποιούν συναυλίες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook