13.05.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρίσκεται αυτή την ώρα στον Αρχάγγελο και όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ομάδας μας.

  • Αν η επιλογή του Πουρσαϊτίδη γινόταν πριν από δυο μήνες αντί του Μακάρθι όλα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

  • Αναλυτικά: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη.

  • Καλωσορίζουμε ξανά τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά ως πρώτο προπονητή μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ακαδημίας και του ευχόμαστε να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους του.

06/01/21 21:49

Η πίστη του Πουρσαϊτίδη

Έστω και με καθυστέρηση δυο περίπου μηνών ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανάλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομάδας μας. Αν η επιλογή του Πουρσαϊτίδη γινόταν πριν από δυο μήνες αντί του Μακάρθι όλα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Κάποιοι όμως ήθελαν να συνεχίσουν τα… πειράματα. Ο...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Η πίστη του Πουρσαϊτίδη

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Καλωσόρισες Σάββα

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ανακοίνωσε η Ομάδα μας . Η διάρκεια του συμβολαίου του είναι μέχρι τον Μάιο του 2022. Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη....

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Καλωσόρισες Σάββα

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Στον «Αρχάγγελο» ο Πουρσαϊτίδης

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρίσκεται αυτή την ώρα στον «Αρχάγγελο» και όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ομάδας μας. Εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η έναρξη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Στον «Αρχάγγελο» ο Πουρσαϊτίδης

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook