18.05.2021

  • Αναζητώντας τον ορισμό Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων χρησιμοποιήθηκαν από δυνάμεις επιβολής του νόμου, ακαδημαϊκούς, ιατρούς και ερευνητές, δεκάδες ορισμοί για να καθορίσουν την έννοια τού κατά συρροήν δολοφόνου.

  • Παρόλο που οι ορισμοί αυτοί μοιράζονται κάποια κοινά στοιχεία, παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ως προς τον αριθμό των δολοφονιών, την τυπολογία των κινήτρων, αλλά και τις χρονικές πτυχές των εγκλημάτων.

  • Οι κατά συρροήν δολοφόνοι που άφησαν ιστορία Ζόντιακ Ο αυτοαποκαλούμενος δολοφόνος Ζόντιακ σύστησε τον εαυτό του στέλνοντας προκλητικές επιστολές σε εφημερίδες την Καλιφόρνια.

  • Ο δολοφόνος των ταξιδιωτών Πρόκειται για τον Donald Henry Gaskins, στον οποίο αποδίδονται 80 με 90 δολοφονίες, στις οποίες βασάνιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά του.

05/05/19 18:14

Οι πιο διαβόητοι δολοφόνοι της ιστορίας

SERIAL KILLER ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΝΤΑ Ο αριθμός των δολοφονιών θεωρήθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στη συζήτηση για τον ορισμό του κατά συρροήν δολοφόνου, ώστε να επιτρέψει την ένταξη πιο ξεκάθαρων κριτηρίων σε θεωρητικό...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook