26.09.2021

  • Στον Γκανταρίγια Βερμέχο απαγορεύθηκε η είσοδος στις ΗΠΑ, όπως και στους γιους του Χούλιο Σέσαρ Γκανταρίγια Σαρμιέντο και Αλεχάντρο Γκανταρίγια Σαρμιέντο, διευκρίνισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Σάββατο.

  • Η κυβέρνηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει κλιμακώσει την πίεση που ασκεί στην Κούβα, αναιρώντας τη διαδικασία αναθέρμανσης των διμερών σχέσεων που είχε αρχίσει επί των ημερών του προκατόχου του, του Δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα.

  • Η αμερικανική κυβέρνηση δεν κρύβει την οργή της για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Αβάνας στον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας, τον Νικολάς Μαδούρο.

  • Η Ουάσινγκτον αναγνωρίζει ως νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, που προσπαθεί να ρίξει τον Μαδούρο.

17/11/19 15:30

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στον Yπ. Εσωτερικών της Κούβας

Στον Γκανταρίγια Βερμέχο απαγορεύθηκε η είσοδος στις ΗΠΑ, όπως και στους γιους του Χούλιο Σέσαρ Γκανταρίγια Σαρμιέντο και Αλεχάντρο Γκανταρίγια Σαρμιέντο, διευκρίνισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Σάββατο. Η κυβέρνηση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου...

rikNews ·

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στον Yπ. Εσωτερικών της Κούβας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook