15.05.2021

  • Στρατηγική πόλωσης Υπό αυτό το πρόσημο, η κλιμακούμενη τακτική της πόλωσης, την οποία μετέρχονται εξίσου Πινδάρου και Εζεκία Παπαϊωάννου, συμβάλλει στην επιχειρούμενη προσπάθεια συσπείρωσης των δεξιών και αριστερών ψηφοφόρων, με προφανές το εκλογικό διακύβευμα.

  • Στην Εζεκία Παπαϊωάννου θεωρούν ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα επανεισάγει το κόμμα σε τροχιά ανόδου και ανάκαμψης, επαναπατρίζοντας τους δυσαρεστημένους, τα τελευταία χρόνια, ΑΚΕΛικούς ψηφοφόρους.

  • Μια πιθανή απώλεια, δε, 5 με 6 ποσοστιαίων μονάδων, αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο, επαναπροσδιορίζοντας την πορεία της κυβερνητικής πολιτικής.

  • Διακυμάνσεις… Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διακυμάνσεις στις επιδόσεις των τριών σχηματισμών που διεκδικούν την 6η έδρα ανά μήνα, από την έναρξη, ουσιαστικά, της προεκλογικής περιόδου και εντεύθεν.

12/05/19 17:04

Η φθορά του ΔΗΣΥ και η 6η έδρα

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook