17.05.2021

  • Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών θα συνέλθει εκ νέου στις 17.30 το Σάββατο, με τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσει τις τροπολογίες, που κατέθεσαν ή θα καταθέσουν τα κόμματα επί του νομοσχεδίου για τις κυβερνητικές εγγυήσεις.

  • Ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών τέθηκε το αναθεωρημένο κείμενο του νομοσχεδίου και του σχετικού διατάγματος του Υπουργού Οικονομικών όπως αυτά διαμορφώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών μετά τις διαβιβασθείσες θέσεις των κομμάτων.

  • Προστέθηκε διάταξη σε σχέση με τις αρμοδιότητες και εξουσίες της ΚΤΚ και των άλλων εποπτικών αρχών και η τριμηνιαία ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών από Υπουργό Οικονομικών.

  • Επίσης προστέθηκε νέο εδάφιο για διαβούλευση του Υπουργού Οικονομικών με την ΚΤΚ πριν την επιβολή διοικητικού προστίμου και νέο άρθρο για την παραχώρηση εξασφαλίσεων προς ΚΤΚ και ΥΠΟΙΚ.

14/05/20 21:18

Η Επιτροπή Οικονομικών συνέρχεται το Σάββατο για τις κυβερνητικές εγγυήσεις

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών θα συνέλθει εκ νέου στις 17.30 το Σάββατο, με τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσει τις τροπολογίες, που κατέθεσαν ή θα καταθέσουν τα κόμματα επί του νομοσχεδίου για τις κυβερνητικές εγγυήσεις. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook