07.05.2021

  • Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει με τον ισχυρότερο τρόπο το στρατιωτικό πραξικόπημα, που πραγματοποιήθηκε στη Μιανμάρ, δήλωσε σήμερα εξ ονόματος των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορέλ.

  • Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι είναι μια απαράδεκτη προσπάθεια να ανατραπεί βίαια η βούληση του λαού της Μιανμάρ.

  • Μέσα από την υψηλή προσέλευση, ο λαός της Μιανμάρ εξέφρασε την έντονη πίστη του στη δημοκρατική διαδικασία στις γενικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2020.

  • Τους καλούμε επίσης να τερματίσουν αμέσως την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αποκαταστήσουν την πολιτική κυβέρνηση, να ανοίξουν το νεοεκλεγέν κοινοβούλιο και να προχωρήσουν στους επόμενους διορισμούς του Προέδρου, των Αντιπροέδρων και της νέας κυβέρνησης, σημειώνει.

02/02/21 14:17

Η ΕΕ καταδικάζει με τον ισχυρότερο τρόπο το στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει με τον ισχυρότερο τρόπο το στρατιωτικό πραξικόπημα, που πραγματοποιήθηκε στη Μιανμάρ, δήλωσε σήμερα εξ ονόματος των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορέλ. Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος...

rikNews ·

Η ΕΕ καταδικάζει με τον ισχυρότερο τρόπο το στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook