13.05.2021

  • Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του Τμήματος Κτηματολογίου για τον μήνα Μάιο, καταδεικνύουν σημαντική αύξηση στα πωλητήρια έγγραφα που κατατέθηκαν (φτάνει το εκπληκτικό ποσοστό του 72%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα).

  • Μείωση μετά τις αλλαγές Τρεις βδομάδες μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα πολιτογραφήσεων υπάρχει μείωση στη ζήτηση, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, εφόσον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε επενδύσεις πριν από τις 15 Μαΐου.

  • Τα θετικά της αύξησης Πέραν από τα κίνητρα που έχουν δοθεί, θετικά προς την αγορά δρουν η αύξηση στα δάνεια που παρέχονται από τα τραπεζικά ιδρύματα και η βελτίωση του οικονομικού κλίματος.

  • Την ίδια ώρα, στο Υπουργείο Εσωτερικών οι λειτουργοί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στον μεγάλο όγκο εργασίας.

09/06/19 18:13

«Η άνοιξη και το φθινόπωρο» για τον τομέα ακινήτων

Τα πωλητήρια έγγραφα για τον μήνα Μάιο καταδεικνύουν αύξηση της τάξης του 72%, σε σχέση με πέρσι Οι τομείς των ακινήτων και των κατασκευών αποτελούσαν και αποτελούν παραδοσιακά σημαντικούς ρυθμιστές του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της χώρας και της οικονομίας γενικότερα,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook