31.07.2021

  • Αναμένεται να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδια επιστροφής στο φεγγάρι, τη δημιουργία μόνιμης βάσης αλλά και για τους κινδύνους του διαστημικού καιρού.

  • Τα σεμινάρια θα επικεντρωθούν στο μέλλον της εξερεύνησης του διαστήματος, στην επιστροφή του ανθρώπου και την εγκατάστασή του στη Σελήνη, στην μετάβαση της ανθρωπότητας στον πλανήτη Άρη, στο σύμπαν και στην ευφυή ζωή στο σύμπαν.

  • Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Πενροουζ είπε ότι στο μοντέλο που ανέπτυξε οι Συμπαντικοί Αιώνες δεν συνυπάρχουν παράλληλα, αλλά κάθε ένας δημιουργείται μετά τον άλλο.

  • Τα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια θα μεταδίδονται ζωντανά , θα είναι δωρεάν και αναμένεται να προσεγγίσουν δεκάδες χιλιάδες θεατές παγκοσμίως.

23/09/20 08:25

Για την επιστροφή στη Σελήνη μιλά ο Dr Eastwood στον Κυπριακό Οργανισμό Εξερεύνησης Διαστήματος

Ο Δρ Eastwood, θα παρουσιάσει το θέμα “Η επιστροφή της Ανθρωπότητας στη Σελήνη". Αναμένεται να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδια επιστροφής στο φεγγάρι, τη δημιουργία μόνιμης βάσης αλλά και για τους κινδύνους του διαστημικού καιρού. Τα σεμινάρια με τίτλο «2030:SpaceWorks», https://www.space.cy/spaceworks,...

rikNews ·

Για την επιστροφή στη Σελήνη μιλά ο Dr Eastwood στον Κυπριακό Οργανισμό Εξερεύνησης Διαστήματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook