16.05.2021

  • Αμέσως μετά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ακόμα.

  • Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα, αδειάζουμε τη γέμιση σε ένα μπολ και την αφήνουμε να κρυώσει.

  • Έπειτα, τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο εργασίας με την μικρότερη πλευρά του να κοιτάει εμάς.

  • Στη συνέχεια, τοποθετούμε λίγη από τη γέμιση πάνω στα φύλλα, τα τυλίγουμε σε τρίγωνα κομμάτια και αλείφουμε με νερό τις άκρες τους για να κλείσουν καλά τα πιτάκια.

10/01/20 10:16

Γευστικά και ζουμερά κρεατοπιτάκια

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το μοσχάρι και σοτάρουμε πολύ καλά. Αμέσως μετά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ακόμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook