13.05.2021

  • Αλατοπιπερώνουμε.Απλώνουμε το μείγμα αυτό πάνω στην γαλοπούλα μας, πάνω,μέσα και κάτω από το κόκκαλο.

  • Περιχύνουμε τους χυμούς του πορτοκαλιού και του λεμονιού.Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και ψήνουμε στους180ºCγια δύο ώρες περίπου.

  • Σ' ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα μυρωδικά μας και προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο.

  • Όταν πάρει η γαλοπούλα μας ένα χρυσαφί χρώμα, την βγάζουμε από τον φούρνο καιτην σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για 10 περίπου λεπτά.

07/12/19 11:45

Γαλοπούλα με πορτοκάλι και μουστάρδα

Σ' ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα μυρωδικά μας και προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το μείγμα αυτό πάνω στην γαλοπούλα μας, πάνω, μέσα και κάτω από το κόκκαλο. Σ' ένα ταψί βάζουμε τις φέτες πορτοκαλιού και τοποθετούμε από πάνω το στήθος...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook