13.05.2021

  • Και η Τζέιν Χολ Λουτ ψάχνει ακόμη φόρμουλες για νέες συνομιλίες Στον αστερισμό της προσπάθειας για επιβολή ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Τουρκίας κινούνται τις τελευταίες ώρες Προεδρικό και αρμόδιες υπηρεσίες.

  • Ως γνωστόν η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου απάντησε γραπτώς, στην επιστολή-διαμαρτυρία Αναστασιάδη για τις δημοσίως εκφρασθείσες θέσεις Ντάνγκαν για αμφισβητούμενη περιοχή, αναφερόμενος στον χώρο γεώτρησης του Πορθητή.

  • Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Λουτ συνεχίζει τηλεφωνικώς να πειραματίζεται, όπως χαρακτηριστικά μας λέχθηκε, με στόχο την εξεύρεση της χρυσής φόρμουλας επαναφοράς των εμπλεκομένων στο Κυπριακό, στο τραπέζι του διαλόγου.

  • Γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επί θύραις Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ώστε το Λονδίνο να μην αποτελέσει τροχοπέδη σε ενδεχόμενο κοινής θέσης για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία.

09/06/19 18:13

Φοβού τους Βρετανούς ενόψει κυρώσεων κατά Τουρκίας

Και η Τζέιν Χολ Λουτ ψάχνει ακόμη φόρμουλες για νέες συνομιλίες Στον αστερισμό της προσπάθειας για επιβολή ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Τουρκίας κινούνται τις τελευταίες ώρες Προεδρικό και αρμόδιες υπηρεσίες. Την ίδια ώρα ωστόσο συζητούν με Λουτ για… διαπραγματεύσεις. Με...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook