28.06.2022

  • Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.

  • Κατόπιν, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και ρίχνουμε σιγά-σιγά μέσα τα τυριά ανακατεύοντας ταυτόχρονα με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λιώσουν εντελώς.

  • Τέλος, αδειάζουμε το φοντύ σε μία φοντανιέρα και σερβίρουμε με ψημένα ψωμάκια.

26/01/20 14:52

Φοντύ (fondue) τυριών

Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Έπειτα, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να ψηθεί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την μπύρα σε δόσεις ανακατεύοντας παράλληλα,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook