19.06.2021

  • Σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνές τους χωρίς διακοπή σήμερα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της περιφέρειας Κουμαμότο, καθώς 11 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη.

  • Σε μια από τις ζώνες που χτυπήθηκαν περισσότερο, κάτοικοι έγραψαν τις λέξεις ρύζι, νερό, SOS στο έδαφος, ενώ άλλοι ανέμιζαν πετσέτες για να καλέσουν σε βοήθεια, όπως κατέγραψε ελικόπτερο του πρακτορείου ειδήσεων Kyodo.

  • Σε περίπου 4.640 νοικοκυριά στην περιφέρεια Κουμαμότο δεν είχε ακόμη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την εταιρεία Kyushu Electric Power.

  • Η ιαπωνική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προέτρεψε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της περιφέρειας Κουμαμότο και της γειτονικής περιφέρειας Καγκοσίμα να απομακρυνθούν από τις εστίες τους.

06/07/20 11:08

Φονικές πλημμύρες στην Ιαπωνία-Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι τοπικές αρχές έκαναν χθες λόγο για τουλάχιστον 36 νεκρούς εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων το πρωί του Σαββάτου στην περιφέρεια Κουμαμότο, στο νησί Κιούσου, που προκάλεσαν την υπερχείλιση ποταμών και πλημμύρες σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Σωστικά συνεργεία...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook