12.05.2021

  • Αρκετοί, μάλιστα, πιστεύουν ότι με αυτήν την εξέλιξη προωθούνται τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ.

  • Στα αρνητικά του αποτελέσματος βάζουν οι μισοί ερωτηθέντες και το γεγονός ότι δεν στείλαμε καμία γυναίκα στις Βρυξέλλες.

  • Σε έρευνα με θέμα Ευρωεκλογές 2019: Η επόμενη μέρα, που διεκπεραίωσε το IMR του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για λογαριασμό της Σημερινής της Κυριακής, …. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ: Γραφείο:IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

  • Γενικότερα η κοινή γνώμη παρουσιάζεται διχασμένη όσον αφορά το γενικότερο αποτέλεσμα της κάλπης, με το 46% των ερωτηθέντων να δηλώνουν αρκετά έως πολύ ικανοποιημένοι και το 51% λίγο έως και καθόλου.

02/06/19 17:24

Έξι στους 10 βλέπουν αρνητικά την εκλογή Τουρκοκυπρίου

Πιστεύουν ότι με αυτήν την εξέλιξη προωθούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας και αποδυναμώνεται η εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ Με αρνητικό μάτι βλέπει η κοινή γνώμη την εκλογή Τουρκοκύπριου ευρωβουλευτή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας με θέμα «Ευρωεκλογές...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook