15.05.2021

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε, ότι το δύσβατο της περιοχής, το μεγάλου βάθους της λίμνης και η περιορισμένη ορατότητα, καθιστούν αναγκαία τη συγκεκριμένη ενέργεια.

  • Επί του παρόντος, ανέφερε ο κύριος Τράγκολας, θα συνεχιστούν οι έρευνες στους τελευταίους στόχους που έχει σηματοδοτήσει η ομάδα των Ισραηλινών και το υπερσύγχρονο σύστημα Σόναρ.

  • Σημείωσε, ότι θα επιχειρηθεί η μείωση τη στάθμης του νερού κατά δέκα μέτρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες στο σημείο το οποίο υπέδειξε ο καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος.

  • Περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, ανέφερε ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, θα επιχειρηθεί η σάρωση της λίμνης, με ειδική κατασκευή από άγκυρες και αλυσίδες.

30/05/19 09:46

Εξετάζεται η άντληση νερών από τη λίμνη Μεμί

Τις πληροφορίες έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Φιλελεύθερος" και επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μιλώντας στο Τρίτο, ο Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε, ότι το δύσβατο της περιοχής, το μεγάλου βάθους της λίμνης και η περιορισμένη ορατότητα, καθιστούν...

rikNews ·

Εξετάζεται η άντληση νερών από τη λίμνη Μεμί

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook