15.05.2021

  • 10.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Τα καλά της θα φορέσει από μέρα σε μέρα η δημοτική παραλία Γεροσκήπου, η οποία είναι σχεδόν πανέτοιμη να υποδεχθεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της το φετινό Καλοκαίρι.

  • Ολική μεταμόρφωση Η παραλία της Γεροσκήπου, η οποία τους τελευταίους μήνες υπέστη ολική μεταμόρφωση, αποτελεί πλέον μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες λουομένων της επαρχίας Πάφου.

  • Σημαντική επένδυση Μιλώντας στη Σημερινή, ο δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι η παραλία θα ξεκινήσει εντός των ημερών να δέχεται και οργανωμένα τους επισκέπτες της.

  • Στο ερώτημα αν η νέα παραλία Γεροσκήπου μπορεί να αποτελέσει την κότα που θα γεννάει τα χρυσά αβγά για τον δήμο, η απάντηση είναι δίχως αμφιβολία καταφατική.

26/05/19 18:12

Έτοιμη η νέα παραλία της Γεροσκήπου

Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Τα καλά της θα φορέσει από μέρα σε μέρα η δημοτική παραλία Γεροσκήπου, η οποία είναι σχεδόν πανέτοιμη να υποδεχθεί τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της το φετινό Καλοκαίρι. Τα τρία περίπτερα...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook