13.05.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • · Μόνον εάν η Τουρκία δεν έχει κόστος θα προχωρήσει σε άλλες γεωτρήσεις · Γιατί ο Ερντογάν είναι διαβασμένος και ξέρει να παίζει το παιχνίδι Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για νέες γεωτρήσεις.

  • Εξοστρακίζουν την ΕΕ και επιβάλλονται μέσω του Πορθητή και στο εθνικό θέμα Βρυχάται και επιβάλλεται, όχι μόνο στα ενεργειακά αλλά και στο Κυπριακό, η Τουρκία.

  • Και οι περιοχές των νέων αυτών γεωτρήσεων προδικάζονται από τις έρευνες του Μπαρμπαρός.

  • Ξέρει καλά το παιχνίδι ο Ερντογάν Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, και οι σύμβουλοί του γνωρίζουν καλά πώς παίζεται το παιχνίδι στις διεθνείς σχέσεις.

12/05/19 18:22

Εργαλειοποίηση ισχύος και στο Κυπριακό…

Εξοστρακίζουν την ΕΕ και επιβάλλονται μέσω του Πορθητή και στο εθνικό θέμα Βρυχάται και επιβάλλεται, όχι μόνο στα ενεργειακά αλλά και στο Κυπριακό, η Τουρκία. Ήδη έχει εξοστρακίσει από τις όποιες συζητήσεις τη συμμετοχή της ΕΕ, ενώ διά του «Πορθητή» επιβάλλει την πολιτική...

sigmalive cyprus ·

Πού σχεδιάζει να τρυπήσει την κυπριακή ΑΟΖ η Άγκυρα

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΕ ΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ · Μόνον εάν η Τουρκία...

sigmalive cyprus ·

Πού σχεδιάζει να τρυπήσει την κυπριακή ΑΟΖ η Άγκυρα

Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook