18.05.2021

  • Καθεδρικός Ναός στον Δημόσιο Κήπο Ο Χάρης Φ. Σοφοκλέους, Σύμβουλος Εταιρικής και Ερευνητής Πολιτικής Επικοινωνίας και Υπ.

  • Όλες οι άλλες επαρχίες της Κύπρου διαθέτουν από τρεις Τεχνικές Σχολές η καθεμία, οι οποίες δίνουν την ευχέρεια σε όλους τους μαθητές των επαρχιών αυτών να φοιτήσουν στον κλάδο και ειδικότητα που επιθυμούν.

  • Το λυπηρό, αλλά παράλληλα και ανησυχητικό είναι ότι αρκετοί μαθητές αναγκάζονται να φοιτήσουν σε λύκεια, κάνοντας “επιλογές ανάγκης”, αφού είναι αδύνατον να εξασφαλίσουν θέση στην Τεχνική Σχολή Πάφου.

  • Το κρίσιμο, όμως, ερώτημα είναι: Εάν αφορούσε τα δικά μας παιδιά, την ίδια απόφαση θα παίρναμε; Άμεσα, λοιπόν, και χωρίς άλλη καθυστέρηση θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός για μία νέα Τεχνική Σχολή στην Πάφο.

24/03/19 18:15

Επιστολές αναγνωστών της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ

Καθεδρικός Ναός στον Δημόσιο Κήπο Ο Χάρης Φ. Σοφοκλέους, Σύμβουλος Εταιρικής και Ερευνητής Πολιτικής Επικοινωνίας και Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αναφέρεται στο ζήτημα ανέγερσης καθεδρικού ναού στον δημόσιο κήπο της Πάφου: «Είδαμε...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook