12.05.2021

  • , ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ως ένας καθημερινός ήρωας της κυπριακής κοινωνίας, έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να συμμετέχει στην εκστρατεία EU Protects, ο αστυφύλακας Γιώργος Θωμά.

  • Σε συνέντευξή του στη Σ μιλά για την εμπειρία που είχε όταν συμμετείχε σε κοινή ομάδα έρευνας, που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας προσώπων που δρούσε ταυτόχρονα σε Κύπρο και Βουλγαρία.

  • Αναφέρομαι στην Εμπορία Προσώπων, μια μοντέρνα μορφή σκλαβιάς, η οποία στοχοποιεί ευάλωτα άτομα, τα οποία εξαναγκάζει σε καταστάσεις εκμετάλλευσης.

  • Γενικότερα, η εκστρατεία υπογραμμίζει τα οφέλη της ευρωπαϊκής συνεργασίας και αναδεικνύει το αίσθημα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, φέρνοντας έτσι την ΕΕ πιο κοντά στον πολίτη.

12/05/19 18:22

Ένας «καθημερινός ήρωας»

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «EU PROTECTS» Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ως ένας «καθημερινός ήρωας» της κυπριακής...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook