15.05.2021

  • , ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Στην πράξη, τα ακραία κόμματα δεν μπορούν να γίνουν πιο μετριοπαθή, ακόμα κι εάν συμμετέχουν σε μια Κυβέρνηση.

  • Η ψεύτικη ρωσική παγίδα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας οδήγησε στο άδοξο τέλος της συγκυβέρνησης μεταξύ του Λαϊκού Κόμματος και του κόμματος των Ελευθέρων, σοκάροντας δίχως προηγούμενο την Αυστρία.

  • Η ουσία του σχεδίου Η πεμπτουσία του σχεδίου που έστηνε ο ηγέτης του Κόμματος Ελευθερίας βρίσκεται στο κομμάτι της χειραγώγησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

  • Το σκάνδαλο έπληξε την πολιτική ζωή της χώρας στον πυρήνα της, διευρύνοντας παράλληλα το ήδη ανοικτό μέτωπο της συζήτησης για την αυξανόμενη επιρροή των ακροδεξιών, αντι-μεταναστευτικών κομμάτων της Ευρώπης.

26/05/19 18:12

Ένα χαμένο στοίχημα…

ΤΟ «ΤΕΧΝΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ «ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Στην πράξη, τα ακραία κόμματα...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook