13.05.2021

  • Το βράδυ της Τρίτης πειθαρχικό πάνελ της Εθνικής Εκτελεστικής Επιτροπής των Εργατικών αποφάσισε την επανένταξη στο κόμμα του κ. Κόρμπιν, η ιδιότητα μέλους του οποίου είχε ανασταλεί πριν από τρεις εβδομάδες.

  • Αιτία για την αναστολή ήταν η αντίδρασή του στο καταδικαστικό πόρισμα της Επιτροπής Ισοτήτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που είχε ερευνήσει τις καταγγελίες περί αντισημιτισμού στους Εργατικούς.

  • Η επιτροπή είχε αποφανθεί πως οι Εργατικοί ευθύνονταν την περίοδο ηγεσίας Κόρμπιν για παράνομες πράξεις παρενόχλησης και διακρίσεων εναντίον μελών του κόμματος.

  • Ο κ. Κόρμπιν είχε αντιδράσει κάνοντας λόγο για δραματική υπερβολή του μεγέθους του προβλήματος για πολιτικούς λόγους από αντιπάλους του εντός και εκτός κόμματος, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

18/11/20 17:23

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας Εργατικών θα παραμείνει ο Τζέρεμι Κόρμπιν

Το βράδυ της Τρίτης πειθαρχικό πάνελ της Εθνικής Εκτελεστικής Επιτροπής των Εργατικών αποφάσισε την επανένταξη στο κόμμα του κ. Κόρμπιν, η ιδιότητα μέλους του οποίου είχε ανασταλεί πριν από τρεις εβδομάδες. Αιτία για την αναστολή ήταν η αντίδρασή του στο καταδικαστικό...

rikNews ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook