17.05.2021

  • Οι ελληνικές Αρχές αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενώ έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες μονίμων στον ελληνικό στρατό.

  • Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής έχουν τεθεί οι μονάδες του στρατού ξηράς τόσο στον Έβρο, όσο και στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

  • Το βράδυ της Τρίτης, με ανακοίνωση του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Τουρκία να τερματίσει τις προκλητικές ενέργειες ενώ επέδωσε και διάβημα διαμαρτυρίας στην Άγκυρα, μέσω της ελληνικής πρεσβείας.

  • Ο κ. Δένδιας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον οποίο συζήτησαν το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά την τουρκική NAVTEX.

22/07/20 07:57

Εγρήγορση στην Αθήνα λόγω της τουρκικής NAVTEX σε μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Οι ελληνικές Αρχές αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενώ έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες μονίμων στον ελληνικό στρατό. Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας, το 85% ...

rikNews ·

Εγρήγορση στην Αθήνα λόγω της τουρκικής NAVTEX σε μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook