11.05.2021

  • Σιγοψήνουμε τα μανιτάρια για 30-45 λεπτά, μέχρι να αφυδατωθούν τελείως και να μείνει περίπου το 1/4 από το μείγμα.

  • Ρίχνουμε το αλάτι το οποίο βοηθάει να βγάλουν τα μανιτάρια περισσότερα υγρά πιο γρήγορα.

  • Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και ξεκινάμε να τα μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά καθώς εξατμίζονται τα πολλά υγρά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.

13/01/20 16:34

Duxelle μανιταριών

Ρίχνουμε τα μανιτάρια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και ξεκινάμε να τα μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σιγοψήνουμε τα μανιτάρια για 30-45 λεπτά, μέχρι να αφυδατωθούν τελείως και να μείνει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook