15.06.2021

  • Κάτω από τον τίτλο Η δημοκρατία υπό πολιορκία, η Daily Telegraph κάνει λόγο για σκηνές χωρίς προηγούμενο στην Ουάσινγκτον με ορδές υποστηρικτών του Τραμπ να καταλαμβάνουν τον ναό της αμερικανικής διπλωματίας.

  • Για τον Guardian, αυτές οι βιαιότητες αποτελούν την πιο σημαντική πρόκληση του αμερικανικού δημοκρατικού συστήματος μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

  • Η Αμερική γνώρισε την πρώτη της βίαιη απόπειρα πραξικοπήματος και ο πρόεδρος, τα ψέματά του και ένα ασπόνδυλο ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι πολιτικά υπεύθυνοι, γράφει ο Κλέμενς Βέργκιν σε άρθρο του στον ιστότοπο της εφημερίδας.

  • - Ναρκισισμός - Στη Figaro, ο αρθρογράφος Φιλίπ Ζελί υπογραμμίζει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να αποχωρήσει από ψηλά, ως 'πρόεδρος του λαού' με έναν απολογισμό αμφισβητούμενο, αλλά όχι αμελητέο.

07/01/21 09:12

Διεθνής Τύπος: «Η αμερικανική δημοκρατία υπό πολιορκία»

«Το Καπιτώλιο πολιορκημένο - Οι υποστηρικτές του Τραμπ καταλαμβάνουν την καρδιά της αμερικανικής δημοκρατίας», είναι ο τίτλος των Times του Λονδίνου, οι οποίοι περιγράφουν πώς οι δημοκρατικοί και ρεπουμπλικάνοι βουλευτές, που συνεδρίαζαν για να επικυρώσουν την εκλογή του...

rikNews ·

Διεθνής Τύπος: «Η αμερικανική δημοκρατία υπό πολιορκία»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook