18.05.2021

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί.

  • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά με 1 ώρα ανάλογα το πόσο τραγανό θέλουμε το χταπόδι μας.

  • Ρίχνουμε το χταπόδι σε έναμπολκαι προσθέτουμε τα αρωματικά μας δυόσμο, άνηθο, ρίγανη, βασιλικό.Ψιλοκόβουμετο φρέσκο κρεμμύδι και προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό από ταλάιμ.

  • Μόλις βεβαιωθούμε ότι είναι καλά ψημένο, αφαιρούμε τους κόκκους πιπεριού που μπορεί να έχουν κολλήσει πάνω στο χταπόδι και το χοντροκόβουμε.

10/12/19 11:46

Χταποδοκεφτέδες Blue Island

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί. Ρίχνουμε το χταπόδι σε μία κατσαρόλα με τους κόκκους από το πιπέρι, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, λίγο νερό και το ξίδι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά με 1 ώρα ανάλογα το πόσο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook