18.05.2021

  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μέχρι να ροδίσει και μετά προσθέτουμε τον κιμά.

  • Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μας μαζί με την κόκκινη πιπεριά που έχουμε κόψει σε λωρίδες.

  • Βάζουμε τις ντομάτες και τον πελτέ στο μείγμα μας και αφήνουμε να βράσει.

  • Τελευταία προσθέτουμε την κονσέρβα με τα φασόλια –τα οποία έχουμε πριν ξεπλύνει- κι αφήνουμε να ψηθεί για μισή ώρα περίπου.

03/12/19 09:10

Chilli con carne

Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μέχρι να ροδίσει και μετά προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε συνεχώς. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μας μαζί με την κόκκινη πιπεριά που έχουμε κόψει σε λωρίδες. Βάζουμε τις ντομάτες και τον πελτέ στο μείγμα μας και αφήνουμε να βράσει. Τελευταία προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook