05.10.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Όλα τα διαθέσιμα εμβόλια πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματικά ως προς την παροχή ενός υψηλού βαθμού προστασίας έναντι της σοβαρής ασθένειας και του θανάτου από κορωνοϊό και αυτό είναι το πιο σημαντικό, δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

  • Σημείωσε ότι μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου που αναμένεται να ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης εξόδου από το lockdown οι επιστήμονες θα έχουν αξιολογήσει την αντίδραση του πληθυσμού στα εμβόλια.

  • Ο κ. Τζόνσον επισήμανε παράλληλα την πρόσφατη μελέτη που έδειξε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca εμποδίζει τη μετάδοση του κορωνοϊού κατά 67%.

  • Είμαστε όλο και πιο βέβαιοι ότι η επιστήμη, η ιατρική, κερδίζουν το πάνω χέρι από τον κορωνοϊό και όλες τις παράλογες του.

08/02/21 18:14

Μπ. Τζόνσον: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αποτρέπουν θανάτους

Όλα τα διαθέσιμα εμβόλια πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματικά ως προς την παροχή ενός υψηλού βαθμού προστασίας έναντι της σοβαρής ασθένειας και του θανάτου από κορωνοϊό και αυτό είναι το πιο σημαντικό, δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός απαντούσε σε ερώτηση...

rikNews ·

Μπ. Τζόνσον: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αποτρέπουν θανάτους

rikNews

Παραλαβή 7.200 δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca το απόγευμα

Όπως είναι γνωστό, η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή για τον κορωνοϊό εισηγήθηκε τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, χωρίς ηλικιακό όριο, ως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), αρμόδια Αρχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για αξιολόγηση των επιστημονικών στοιχείων...

rikNews ·

Παραλαβή 7.200 δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca το απόγευμα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook