05.10.2022

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο ΓΤΠ,μέχρι σήμερα τα συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν 15 φορτηγά με απορρίμματα, που εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 150 τόνους.

  • Οι εικόνες που κατέγραψαν από την περιοχή οι λειτουργοί του Τμήματος Περιβάλλοντος είναι αποκαρδιωτικές και αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, αναφέρεται.

  • Η συλλογή των αποβλήτων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και αναμένεται ότι θα απομακρυνθούν συνολικά πέραν των 250 τόνων αποβλήτων από την περιοχή, τα οποία οδηγούνται σε αδειοδοτημένες μονάδες διαχείρισης αποβλήτων.

  • Υπενθυμίζεται ότι όποιος συλληφθεί να πετάει απόβλητα στο περιβάλλον, υπόκειται σε εξώδικη ρύθμιση ύψους μέχρι 4.000 ευρώ ή ποινική δίωξη ή και τα δύο μαζί.

10/02/21 17:35

Απομακρύνονται τόνοι σκουπιδιών από την κοίτη του ποταμού Πεδιαίου

Άρχισε υπό την επίβλεψη λειτουργών του Τμήματος Περιβάλλοντος, η διαδικασία καθαρισμού της κοίτης του Πεδιαίου ποταμού εντός των δημοτικών ορίων Λακατάμειας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο ΓΤΠ, μέχρι σήμερα τα συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν 15 φορτηγά με απορρίμματα,...

rikNews ·

Απομακρύνονται τόνοι σκουπιδιών από την κοίτη του ποταμού Πεδιαίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook